Известие

Collapse
No announcement yet.

Xenon качествен в Пловдив ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon качествен в Пловдив ?

Здравейте колеги. Решил съм да слагам ксенон на мойта 147-ца. Имам нужда от повече информация относно марките и това каде в Пловдив има качестени (цената не е толкова важна) ксенони и монтаж. Понеже всеки ми вика "аа те всички са китайски" но то и от китайско до китайско има разлика. Гледам аз из нета има някви Luxima който ми се виждат качествени имали някви УВ защита ала бала. Та молбата ми е ... посаветвайте ме за марка ... за място от кадето да ги купя и монтирам. Мерси предварително.
    P.S. Съжалявам ако е имало друга такава тема .. но повечето са за продава ксенон. А и съм от Пловдив , а 99% от информацията е за София. А пък и идва зима и ще се стъмва по рано .. така че мися че тамата ще помогне и на други.
    Alfa Romeo 147 1.6 T.S 120 h.p. 17" Arcasting Shark

Знам със сигурност че южнокорейските са малко по добри.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Всички имат УВ защита.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko_Kolev Покажи съобщение
        Здравейте колеги. Решил съм да слагам ксенон на мойта 147-ца. Имам нужда от повече информация относно марките и това каде в Пловдив има качестени (цената не е толкова важна) ксенони и монтаж. Понеже всеки ми вика "аа те всички са китайски" но то и от китайско до китайско има разлика. Гледам аз из нета има някви Luxima който ми се виждат качествени имали някви УВ защита ала бала. Та молбата ми е ... посаветвайте ме за марка ... за място от кадето да ги купя и монтирам. Мерси предварително.
        P.S. Съжалявам ако е имало друга такава тема .. но повечето са за продава ксенон. А и съм от Пловдив , а 99% от информацията е за София. А пък и идва зима и ще се стъмва по рано .. така че мися че тамата ще помогне и на други.
        Пич отиди на Пещерско шосе до светофара на кръстовището на ХЕИ точно до магазина за резачки SKILL.
        Mагазинчето е специализирано само за ксенони,отвън има големи табели неможе да го сбъркаш.
        Успех и да пишеш ко си си зел и дали си доволен

Жив и здрав.
        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Точно там на Пещерско е местото.Изглежда доста добър магазин ама за цените не се знае ако отидеш сподели с нас как е минало.
          Un Amore Grande!
          Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
          Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
          http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
            Точно там на Пещерско е местото.Изглежда доста добър магазин ама за цените не се знае ако отидеш сподели с нас как е минало.
            Точно там де ама като отидох на място и кво да видя яки китайски евтинджоси батее...
            Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 23:09.

Comment

...

Е кво ? бива ли сервизчето там , че и аз ше слагам ксенон система ? Струва ли си там или да ходя на другаде ?

Comment

Аз съм много доволен от ксеноните на МехоКух - той едно време ми сложи ксенони на Капата, преди година и нещо на 166-цата и после и на Волвото ХС90 на баща ми. Комплектите са читави, досега (вече над 3 години) не съм имал никакви проблеми. Толкова съм доволен, че и трите пъти се разхождах до Пловдив, въпреки че и в София има нелоши предложения. Предлага и монтаж и работи много грамотно.

телефона му е 0899868618, Петър, на Карловско шосе се намира, срещу един дилър на Тойота.
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                  Аз съм много доволен от ксеноните на МехоКух - той едно време ми сложи ксенони на Капата, преди година и нещо на 166-цата и после и на Волвото ХС90 на баща ми. Комплектите са читави, досега (вече над 3 години) не съм имал никакви проблеми. Толкова съм доволен, че и трите пъти се разхождах до Пловдив, въпреки че и в София има нелоши предложения. Предлага и монтаж и работи много грамотно.

телефона му е 0899868618, Петър, на Карловско шосе се намира, срещу един дилър на Тойота.
                  Пичаги във Викиват в Пловдив набарах ксенони китайска сглобка на BOSCH изглеждат читави за 160.00 кинта супер нали?

Като се има предвид, обаче факта, че в КИРОВ същия ксенон струва над 1000 лв. този автоматично се превръща с евтина китайска имитация...още повече и никва гаранция не дават....да ги еба...
                  Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 10:19.

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                    BOSH
                    ако са го изписали така всчико е ясно
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      ако са го изписали така всчико е ясно
                      Не колега грешката е моя

Иначе китайците наистина мнооооого добро копие на оригиналния BOSCH HID H7 212-L300 са направили, абе направо 1:1 е ти казвам в нета го сравнявах немат разлика на външен вид,маркировка,параметри даже същия шрифт за използвали дейба и китайците

Comment

в ксенон центъра бях и ми монтираха лампите, стана бързо и много добре засега, естествено са най-евтините китайски(като се има предвид че дори осрам са китайски), въпреки това ефекта е поразителен и вече виждам пътя, а и стои много по-добре.
                        Sportwagon 2,4 JTD 140+ HP

Comment

Working...
                        X